Привіт із 2018-го!

У Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака Сумського НАУ започаткували ще одну традицію: заклали капсулу часу.

У герметичний бокс поклали примірник інститутської газети «Студентський меридіан», значок «Я – студент ГАТІ», студентський квиток і залікову книжку, ручку з логотипом вишу, буклети, лист до нащадків і сучасні банкноти. Також у капсулі знаходиться флешка з відео-зверненням у майбутнє, а саме – в 2038 рік: побажання та настанови тодішньому поколінню від цьогорічних випускників і співробітників інституту, спогади про кумедні випадки та яскраві враження.

Право закласти капсулу часу надали майстру спорту України з пауерліфтингу Роману Медьвідю та відмінниці навчання, активістці Вікторії Мурашко.

Роман подякував адміністрації навчального закладу за унікальну можливість закласти першу в історії інституту капсулу часу та побажав альма-матер процвітання.

Нові традиції завжди повинні приживатися, – звернувся до присутніх директор інституту Анатолій Литвиненко. – Ми започатковуємо капсулу часу. Яким буде життя через 20 років? Воно буде щасливим, адже наш навчальний заклад робить усе можливе для процвітання. Вітаю! Нехай сьогоднішні побажання перенесуться майбутньому поколінню добрими думками!