Успішний фініш – успішний старт

У читальній залі бібліотеки Глухівського агротехнічного інституту імені С.А. Ковпака Сумського НАУ відбулося планове засідання педагогічної ради.

Заступник директора з навчальної роботи Наталія Горох проаналізувала результативність закінчення 2017-2018 навчального року та підготовку інституту до 2018-2019 навчального року. Наголосила на важливості збереження контингенту, покращенні навчально-методичної бази та проведенні підсумкового семестрового контролю, засідань циклових комісій тощо.

Співдоповідачем виступив заступник директора з виховної роботи Сергій Журба, який розповів про плани на канікулярний період: підготувати матеріально-технічну базу, забезпечити відпочинок та оздоровлення студентів у літній час. Звернув увагу на незначні зміни в роботі традиційних студентських трудових загонів.

Після цього заступник директора з навчально-виробничої роботи Дмитро Кордюков відзвітував про плани на проходження студентами навчальних і виробничих практик на підприємствах, які є партнерами інституту.

Далі Михайло Кліндух, заступник директора з виробничої роботи, розповів про заплановані на літній період косметичний ремонт корпусів, майстерень і їдальні, утеплення будівель, насадження декоративних рослин тощо. Важливим є те, що це будуть робити студенти власноруч за підтримки господарської частини.

Про роботу педагогічного колективу по забезпеченню повноцінного прийому в 2018 році поінформувала присутніх завідувач підготовчим відділенням Оксана Вілкова. Крім цього, Оксана Григорівна ознайомила з порядком прийому заяв і документів.

Насамкінець учасники засідання одноголосно затвердили відповідні проекти рішень.