Я маю право…

У Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака Сумського НАУ в рамках проведення Тижня правових знань, приуроченого до Дня захисту дітей, відбулась низка тематичних заходів.

Серед них і відео-лекторій «Знай свої права». У ньому взяли участь начальник Глухівського міськрайонного відділу державної виконавчої служби головного територіального управління юстиції в Сумській області Кирило Осовик і заступник начальника відділу Ірина Антонцева. Майбутні фахівці різних галузей із перших вуст отримали юридично обґрунтовані відповіді на запитання.

Крім цього, в навчальному закладі провели інформаційні години, що стосувалися захисту прав і свобод молоді України. Також у бібліотеці інституту розгорнуто виставку «Закон і молодь». До уваги читачів підручники з правознавства, буклети, брошури, кодекси тощо.

Сподіваємося, що подібні заходи підвищать правову культуру та знання студентів інституту, спонукають їх із повагою ставитися до Закону, навчать, як правильно діяти в незрозумілих ситуаціях,
заступник директора з виховної роботи Сергій Журба.