Навчатися та навчати

2 червня викладач дисципліни «Математика» ГАТІ СНАУ Аліна Гришакова взяла участь в афілійованій (не)конференції у форматі EdCamp цьогорічної програми "EdCamp in a Box 3.0, що відбулася в Глухові.

Протягом заходу паралельно проходило 28 локацій, таких собі майстер-класів, під час яких найкращі педагоги з різних міст України ділилися досвідом. Аліна Олегівна ознайомилась із процесом створення сучасної презентації з використанням креативної інфографіки, системою інноваційного провайдингу у світі контроверсійних питань. Також викладач відвідала тренінги «Лідерство у навчальному закладі, або декілька фішок для щасливих уроків», «Робота з дітьми з особливими освітніми потребами» та інші. Крім цього, у процесі (не) конференції присутні обговорювали найдискусійніші питання сучасного навчального процесу.

EdCamp – це унікальна платформа професійного зростання, співпраці та розв’язання спільних задач за принципом «Give-Get» («Дай, якщо можеш - візьми, якщо хочеш»), проводиться у всьому світі в новому дискусійному форматі для співтворчості вчителів.