Обирай своє майбутнє!

19 вересня в актовій залі інституту відбулися передвиборчі дебати претендентів на посаду голови студентського самоврядування.

Подали кандидатуру четверо студентів: Альона Волкова (будівництво та експлуатація будівель і споруд), Ангеліна Дерпа (фінанси, банківська справа та страхування), Ірина Кулініч (фінанси, банківська справа та страхування) й Артем Чабан (монтаж, обслуговування і ремонт електротехнічних установок в АПК). Наталія Янченко, яка 2 роки очолювала студентське самоврядування ГАТІ СНАУ, зачитала характеристики кожного з претендентів. Після цього вони ознайомили електорат зі своїми передвиборчими програмами.

Під час дебатів виборці ставили питання кандидатам. Активну участь у цьому взяла студректор СНАУ Дар’я Кривуля. Вона закликала студентів обирати не друга, брата чи свата, а людину, яка дійсно зробить їхнє життя в інституті кращим.

Нагадаємо, що вибори будуть проходити 27 вересня з 8.00 до 17.00. У корпусі №1 голосуватимуть механіки й електрики, у корпусі №2 – економісти та будівельники. Участь у голосуванні беруть студенти 2-4 курсів. При собі слід мати документ, що посвідчує особу.

Просимо всіх підійти до виборів відповідально, адже вирішується доля студентського життя у навчальному закладі на найближчі два роки.