Вибори директора

У Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака Сумського НАУ відбулися вибори на посаду директора навчального закладу.

Вибори проводились в актовій залі інституту шляхом таємного голосування. За дотриманням правил слідкували голова конкурсної комісії Сумського національного аграрного університету, перший проректор, доктор юридичних наук Микола Курило, секретар комісії, начальник відділу кадрів Світлана Спаських. Кандидат – діючий керівник вишу Анатолій Литвиненко.

Спочатку голова профспілки В’ячеслав Колесник ознайомив присутніх із процедурою проведення виборів. Після цього Микола Курило привітав виборців і підкреслив, що сьогодні вони вирішують свою долю на найближчі 5 років.

Після підрахунку голосів виборча комісія виявила, що 263 (94%) особи підтримали кандидатуру Анатолія Литвиненка. Усього до списку було внесено 294 співробітники та студенти, на голосування з’явилося 277 виборців, один бюлетень визнали недійсним.

Анатолій Васильович уже багато років плідно працює над розвитком інституту. За його керівництва навчальний заклад пройшов акредитацію та став інститутом, поліпшилася матеріальна база, укладено договори про співпрацю з іноземними та місцевими підприємствами, покращився благоустрій території інституту тощо.