Боролися за звання «Студент року»

27 квітня студентка 11Ф групи Глухівського агротехнічного інституту імені С.А. Ковпака СНАУ Аліна Силіна представила наш навчальний заклад у традиційному щорічному регіональному конкурсі «Студент року – 2018», що відбувся на базі Охтирського коледжу СНАУ.

Шестеро студентів аграрних ВНЗ І-ІІ р.а. з Путивля, Глухова, Ромнів, Сум, Охтирки та Малого Висторопу змагалися за звання “кращого”.

Призер Всеукраїнських олімпіад, учасниця студентської самодіяльності, активіст Центру молодіжної політики Аліна Силіна на конкурсі посіла третє місце. Першокурсниця гідно представила інститут: вправно відповідала на поставлені запитання, разом зі своєю командою показала гумористичний і танцювальний номери.

Підготували до конкурсу та були своєрідною групою підтримки співробітники виховного відділу ГАТІ СНАУ, члени ЦМП, учасники студентської самодіяльності та юний відеооператор.

Вітаємо Аліну, бажаємо не зупинятися на досягнутому, адже попереду чекають ще не одні змагання. Твій інститут вірить у тебе, успіхів у майбутніх справах!