Однією аграрною родиною

У суботу на чолі з директором інституту Анатолієм Васильовичем Литвиненком студентський колектив взяв участь в аграрному форумі «Територія євроінтеграції». Захід пройшов на базі Сумського національного аграрного університету.

Делегація інституту мала широке представництво, більше тридцяти осіб. У форумі взяли участь підприємці Сумської області, представники агробізнесу, студенти коледжів, школярі та інші бажаючі.

Працювала виставка-ярмарок. Інститут представляла експозиція, до якої увійшли вироби членів студентського гуртка різьби по дереву, керівником якого є Кулик Є.В., а також меблі й вироби з деревини, що виготовив випускник інституту Максим Ярошко.

Відбулися заходи для школярів і студентів коледжів. Проводилися експрес-екскурсії, презентації, майстер-класи, вікторини, конкурси, зустрічі з успішними представниками агробізнесу, фото-квест та інше. Усе це супроводжувалося концертною програмою.

Заступник директора з виховної роботи Сергій Олександрович Журба поділився враженнями: «Хочу відмітити, що форум пройшов із розмахом і сподобався всім тим, хто себе демонстрував, і тим, хто прийшов подивитися. Море вражень, позитивні емоції та нові знайомства. Дякуємо організаторам».