Найспортивніша сім’я Глухова

Спортивна родина з Глухівського агротехнічного інституту імені С.А. Ковпака Сумського НАУ здобула перемогу у міському фестивалі «Мама, тато, я – спортивна сім'я».

За підсумками семи конкурсів, показавши майстерність і злагодженість у виконанні завдань, команда у складі викладачів ГАТІ СНАУ Вадима та Наталії Середи, а також їх доньки Іванки, яка навчається в ЗОШ №2, здобула золото змагань та отримала титул «Спортивна сім’я №1». Директор міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Микола Колтаков вручив переможцям дипломи та призи.

У процесі змагань сил і наснаги спортсменам додавали виступи художньої самодіяльності та підтримка вболівальників, які підготували кричалки, плакати та навіть танцювальні номери. Головним суддею змагань був колишній переможець цього фестивалю Віктор Гололобов. Також у суддівському корпусі працював Максим Гололобов.

Цієї суботи в Сумах Вадим, Наталія й Іванка представлятимуть Глухів на обласному етапі фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім'я». Бажаємо спортсменам сонячних днів у житті, бадьорості духу, нових цікавих змагань, гідно представити місто в області.