Якісна освіта й комфортне перебування

15 вересня в Глухівському агротехнічному інституті імені С. А. Ковпака СНАУ відбулися засідання батьківської ради та збори батьків студентів І курсу.

Зустріч розпочали екскурсією до студентського кафе «Smile». Директор інституту Литвиненко Анатолій Васильович назвав його переваги: доступність, якість та великий асортимент страв. Перш за все, керівник подякував батьківському комітету за його працю та внесок у благоустрій інституту. Він також розповів про діяльність навчального закладу, його досягнення, плани та завдання, у тому числі й про підписану 13 вересня україно-німецьку Угоду. Анатолій Васильович зазначив, що прагне впровадити нові елементи в освітній процес.

Засідання продовжила голова батьківського комітету Фурдига Ірина Іванівна. Вона закликала батьків до співпраці з колективом інституту.

Бухгалтер Матюхіна Ірина Анатоліївна відзвітувала про використання в минулому навчальному році батьківських благодійних внесків.

У зв’язку з тим, що на початку року першокурсники адаптуються до навчання в новому закладі, заступник директора з виховної роботи Журба Сергій Олександрович наголосив, що зі студентами активно працюватимуть психолог, куратори та вихователі.

Потім рішення, ухвалені батьківським комітетом, обговорювали на зборах. Анатолій Васильович представив присутнім адміністрацію інституту. Заступник директора з навчальної роботи Горох Наталія Василівна ознайомила з особливостями організації навчального процесу, а Сергій Олександрович – з організацією виховної роботи. Фурдига Ірина Іванівна з власного досвіду дала поради батькам, що полегшать адаптацію дітей.