Так розпочнуться ж ігри: КВК 2018

У Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака СНАУ вже традиційно відбулася гра КВК на Кубок директора.

За звання кращих гумористів інституту боролися яскраві, позитивні та запальні команди: «Хух» (відділення економіки та інформаційних технологій), «Хорошая компания» (відділення механізації та агропромислових технологій), «Чимтиш-пихтиш» (збірна команда відділення економіки та інформаційних технологій) і «Студентські магнати» (відділення електроенергетики агропромислового виробництва).

Учасники ігор клубу веселих і кмітливих за допомогою гострого гумору та вокальних талантів представляли себе в конкурсі «Візитка», темою якого стала «А ось і ми!». Також артисти дарували присутнім гарний настрій і змусили зануритися у «світ тварин». Уміння влучно жартувати команди показали під час конкурсу «Імпровізація», у процесі якого відповідали на питання журі. Гра завершилася гумористичними мюзиклами «By student production».

Незалежними експертами журі стали заступник директора з виховної роботи, колишній учасник збірної КВК інституту Сергій Журба, голова студентського самоврядування 2015-2017 років Наталія Янченко, викладач спецдисциплін Денис Овсянко, завідувач методичним кабінетом Ірина Хлонь і представник Центру молодіжної політики, капітан минулорічної команди-переможця «Гоп-строй» Василь Пінчук.

У підсумку ігор КВК 2018 володарем Кубку директора стала команда «Хух», друге місце вибороли гравці команди «Чимтиш-пихтиш», третє місце посіли «Студентські магнати» і відповідно четверте – «Хорошая компания».

У перервах між конкурсами учасники студентської самодіяльності Олександр Мирошниченко, Альона Євтушенко, Вікторія Татаренко, Наталія Грибко та ведучий Максим Шарахов давали можливість командам перепочити та зібратися з духом.