Організація роботи: стан, проблеми, перспективи

У читальній залі бібліотеки Глухівського агротехнічного інституту імені С.А. Ковпака Сумського НАУ відбулося планове засідання педагогічної ради.

Заступник директора з навчальної роботи Наталія Горох і заступник директора з виховної роботи Сергій Журба повідомили про сучасний стан, проблеми та перспективи роботи з обдарованими студентами. Щодо якості підготовки водіїв авто категорії «В», «С» та трактористів-машиністів сільськогосподарського виробництва категорії «А1», «А2», «В1» доповів заступник директора з навчально-виробничої роботи Дмитро Кордюков. Про професійний розвиток і підвищення кваліфікації педагогічних працівників інституту розповіли методист Олександр Гладушка та завідувач навчально-методичним кабінетом Ірина Хлонь.

Юрисконсульт Олена Мандрик ознайомила з положеннями нормативно-правової документації стосовно виборів директора інституту. Після цього Сергій Журба звернув увагу викладачів на створення соціальної служби захисту та супроводу студентів, а також інформаційної дошки «Педагогічний Олімп».

У процесі засідання було запропоновано розробити положення про стимулювання викладачів за підготовку студентів, що посіли призові місця на олімпіадах і конкурсах. Крім того, присутні затвердили ряд відповідних проектів рішень.