Чим живеш, студенте?

У ГАТІ СНАУ відбулася традиційна зустріч директора зі студентським активом.

Голова Центру молодіжної політики Альона Волкова відзвітувала про роботу студентського самоврядування за останні три місяці. Судячи з її слів, кожен із департаментів (з навчальної та наукової роботи, організації дозвілля та студентських справ, соціального захисту студентів і волонтерської діяльності, інформаційно-аналітичного забезпечення, зовнішньої політики, фінансовий) не просто виконали значний обсяг робіт, а й запровадили чимало нового. Зокрема, мова йшла про соцопитування в мережі Instagram, публікації в інститутській газеті «Студентський меридіан», фотоконкурси, тематичні фотозони.

Також представники студентського загалу поставили Анатолію Литвиненку низку питань, що стосувалися проведення ЗНО, збільшення балів у рейтингу за громадську активність, залучення викладачів до культурно-масових заходів, пільг на проживання в гуртожитку для дітей учасників АТО тощо.

Анатолій Васильович подякував присутнім за активність, закликав не витрачати марно час студентського життя та привітав із прийдешнім Великоднем.