Міс інституту 2018

У Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака СНАУ відбувся конкурс краси, грації, ніжності та тендітності.

За титул «Міс інституту» змагалися шестеро красунь: Ярослава Веретьонник (31ОВ), Каріна Мірошніченко (11АГ), Анастасія Стеценко (11КІ), Руслана Заліська (31ОКМ), Аліна Силіна (11Ф) та Вікторія Мурашко (31Бух).

Упродовж конкурсу дівчата в оригінальній формі розповідали про себе та світ своїх захоплень, імпровізували на запропоновані теми, демонстрували таланти та дефілювали в стилі «Little Black Dress». Крім того, зробивши костюми своїми руками, учасниці показали, що вони не лише гарні та розумні, а ще й талановиті майстрині.

Елегантність, красу, вміння триматися перед аудиторією оцінювало журі у складі заступника директора з виховної роботи Сергія Журби, завідувача відділення механізації та агропромислових технологій Вячеслава Чалого, викладача спецдисциплін Сергія Сашньова, практичного психолога Ірини Марченко та представника Центру молодіжної політики Василя Пінчука.

Цього разу рішення глядачів і журі співпало: «Міс глядацьких симпатій» і володаркою омріяної корони стала Вікторія Мурашко. Титул першої віце-міс виборола Аліна Силіна. Звання «Міс оригінальність» отримала Руслана Заліська, «Міс елегантність» – Анастасія Стеценко, «Міс чарівність» – Каріна Мірошніченко та «Міс артистичність» – Ярослава Веретьонник. Також, нарешті, всі дізналися, що перемогу в онлайн-фотоконкурсі «Краса ГАТІ» здобула Анастасія Ричка. Дівчатам вручили відповідні дипломи та подарунки від ЦМП.

У перервах між жіночими змаганнями глядачів розважав колектив студентської самодіяльності: Олександр Матюхін, Вікторія Татаренко, Наталія Грибко та Ліана Маринчик.