Змінюємо студентське містечко разом

В інституті відбулась презентація студентських проектів ландшафтного дизайну території навчального закладу.

Свої роботи представили студенти з різних відділень: електрики, ком’ютерники, фінансисти та будівельники. Руслан Калінович і Богдан Онищенко запропонували висадити уздовж дороги, що веде до корпусу №1, живопліт та поставити лавки з ліхтарями для закоханих тощо. Анна Фесенко, серед іншого, хотіла б бачити на території альтанку для відпочинку студентів, фотозону «Я люблю ГАТІ» у вигляді викуваного з заліза серця, заквітчаного живими трояндами. Свою ідею щодо створення квітково-сонячного годинника з рухомою стрілкою та восьмикутних альтанок із фонтаном між ними висунули Артем Чабан та Ігор Скорогодський. Масштабну розробку території аж до дрібниць запроектував Сергій Цигикал: тут і колова лавочка з триярусною клумбою всередині, і кінотеатр під відкритим небом, і інформаційні стенди, і жива огорожа з самшиту…

Кожен проект по-своєму цікавий та унікальний, – стверджує директор інституту Анатолій Литвиненко. – Студенти вміють реалізовувати свої думки та демонструють таланти. Тому, всі разом, засукавши рукава, втілюватимемо ідеї молодих людей у життя.

Ініціаторами конкурсу студентських проектів ландшафтного дизайну ГАТІ СНАУ виступили директор Анатолій Литвиненко та голова Центру молодіжної політики Альона Волкова.