Директор інституту Литвиненко Анатолій Васильович підписав Угоду про співпрацю в рамках україно-німецького проекту

13 вересня на базі НМЦ «Агроосвіта» відбулася установча зустріч, присвячена підписанню Угоди щодо україно-німецького Проекту «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України».

Наш навчальний заклад став одним із чотирьох коледжів України, що обрала комісія в складі незалежного німецького експерта та представників Федерального міністерства продовольства та сільського господарства Німеччини. Експерти намагались охопити всю територію України, тому обирали коледжі у різних частинах країни.

Литвиненко Анатолій Васильович зазначив: « Відбуваються зміни в аграрному виробництві, це змушує нас рухатися в інший напрямок. Ми маємо бути активними, тобто моніторити навчальні плани, більше часу надавати на ті дисципліни, що необхідні студентам для здобуття практичних навичок. У рамках проекту відбуватиметься обмін викладачами та студентами для здобуття світової практики. Нашим основним завданням є покращення якості підготовки фахівця аграрного бізнесу і вдосконалення вже існуючих систем якості та контролю знань».

Для реалізації цього Проекту обрано чотири українських і стільки ж німецьких навчальних закладів, що підбираються аналогічно один одному. Коледж, з яким співпрацюватиме інститут, ще не обраний.