Випуск молодих управлінців

У Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака Сумського НАУ відбувся випуск молодших спеціалістів спеціальності «Організація виробництва».

Сьогодні Україна отримала ще десять кваліфікованих менеджерів: Богдан Кириченко, Анастасія Лук'яненко, Денис Москвич, Юлія Некрестян, Олена Поляниця, Марія Решетнікова, Каріна Солощенко, Юлія Шелкова, Катерина Шелуха та Наталія Юденко.

Швидко пройшов час, наче тільки-но юні абітурієнти стояли перед приймальною комісією, а тепер вони вже випускники. Студенти наполегливо навчалися та підтвердили свої знання під час тестування й державної підсумкової атестації.

У святковій обстановці директор інституту Анатолій Литвиненко та завідувач відділення економіки й інформаційних технологій Оксана Дзекелєва вручили випускникам путівки в доросле життя – дипломи. Вони зичили їм успіхів у професійній діяльності та здійснення мрій. За високі досягнення в навчанні Олена Поляниця отримала грамоту та диплом із відзнакою.

Куратор групи Оксана Кубан звернула увагу молодих людей на те, що попереду у них ще багато випробувань: отримати дипломи бакалаврів, магістрів, знайти роботу тощо. Оксана Іванівна побажала випускникам крокувати життям впевнено та ставитися до людей так, як би хотіли, щоб ставилися до них.

Відчуттям радості і гордості, смутку і тривоги переповнені рідні молодих фахівців. Колишній студент нашого вишу, тато випускниці Володимир Решетніков від імені усіх батьків подякував викладачам та керівникові інституту за їх невпинну працю.

Наприкінці заходу випускники, в особі старости 41ОВ групи Богдана Кириченка, висловили слова вдячності викладачам і наставникам за отримані знання, вміння, за підтримку та почуття колективу, адже вони не лише навчали своїх дисциплін, але й двали уроки життя.

Учасники студентського самоврядування Олександр Мирошниченко й Ангеліна Дерпа додали яскравих вражень і підняли настрій глядачам.