Зима на дворі, у серцях – весна

У Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака СНАУ відбулася конкурсно-розважальна програма «Найромантичніша пара-2018», присвячена Дню Святого Валентина.

На святі ведучі Альона Волкова та Максим Шарахов були у ролі купідонів та об’єднали серця людей, які не знайшли ще свою другу половинку. Під час першого конкурсу склалися пари: Ігор Скорогодський та Вікторія Татаренко, Сергій Цигикал й Анна Вахмяніна, Максим Коба й Аліна Силіна, Єгор Давиденко та Наталія Грибко, Даніїл Калініченко та Каріна Мірошниченко.

Протягом заходу молоді люди знайомилися один з одним, відповідали на запитання, що стосуються особистого життя, а неправильні відповіді заїдали «смачним, зовсім не кислим» лимоном. Також учасники мірялися знаннями зі сфер життя протилежної статі.

Як відомо, жінка кохає вухами, а чоловік – очима, тому юнаків зацікавив конкурс «90-60-90», де за допомогою сірникової коробки вони заміряли «габарити» обраниці. В останньому випробовуванні пари демонстрували танцювальні імпровізації.

Суддівська колегія у складі Ірини Марченко, Анни Овсянко, Дмитра Бабенка, Марини Грищенко та Крістіни Чумакової слідкувала за дотриманням правил та визначала переможців. У підсумку найромантичнішою парою-2018 за версією ГАТІ СНАУ стали Єгор Давиденко та Наталія Грибко. А приз глядацьких симпатій дістався Максиму Кобі та Аліні Силіній, адже зал шаленів від тверку в їх виконанні. Практичний психолог інституту Ірина Марченко та голова Центру молодіжної політики Альона Волкова вручили всім конкурсантам грошові винагороди.

На «розігріві» в учасників конкурсно-розважальної програми працювали зірки студентської самодіяльності: Олександр Мирошниченко, Альона Євтушенко та Вікторія Татаренко.