Визнання на високому рівні

Презентація досвіду впровадження сучасних цифрових технологій в освітньому процесі принесла Глухівському агротехнічному фаховому коледжу СНАУ срібну медаль.

У межах П’ятнадцятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» відбулися конкурси з тематичних номінацій, у тому числі й «Упровадження сучасних цифрових технологій, проєктів і програм для підвищення якості освіти і освітньої діяльності». Директор коледжу Анатолій Литвиненко та завідувачка навчально-методичного кабінету ГАФК СНАУ Ірина Хлонь надали для участі роботу «Діджиталізація освітнього процесу», в якій презентували власний досвід упровадження сучасних цифрових технологій в освітньому процесі. В підсумку коледж нагороджено срібною медаллю, автори отримали сертифікати.

На конкурси, оголошені в межах виставки, подали 510 робіт. Експертну оцінку їх якості проводили науковці й фахівці наукових установ Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

П’ятнадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» об’єднала майже 485 учасників з усієї України та Польщі, Литви, Румунії, Угорщини й Естонії.