Готуємося до практик за кордоном

Одинадцять студентів ГАТІ СНАУ під керівництвом Андріана Куліша стали учасниками інформаційного дня «Міжнародні проекти: шанси та виклики майбутнього».

Керівник відділу міжнародних зв’язків Лариса Калачевська детально ознайомила студентів коледжів Сумського національного аграрного університету з можливими країнами та напрямками для проходження закордонних практик. Присутні переглядали презентації міжнародних проектів, спілкувалися з учасниками заходу, ставили їм запитання.

Щоб визначити рівень знань іноземної мови, наші хлопці пройшли тестування. У підсумку троє володіють англійською на високому рівні, інші – на достатньому.

Цікавою видалася екскурсія по СНАУ, студенти дізналися багато невідомого та побачили чимало цікавого. Наприкінці заходу всіх учасників частували смачними обідами та тістечками. Фінальним етапом стало урочисте вручення сертифікатів за результатами тестування.

Як стверджує Андріан Павлович, приємною несподіванкою була зустріч із випускниками ГАТІ. Богдан Опімах та Микола Клімак – активісти університету, протягом заходу тепло та щиро висловлювалися на адресу нашого навчального закладу.