Хлопці VS дівчата

В актовій залі інституту найактивніші студенти ГАТІ СНАУ брали участь в інтелектуально-розважальному шоу «Хто зверху?».

Максим Коба, Єгор Давиденко, Василь Пінчук та Іван Алекса боролися за звання чоловіка як господаря дому, а Вікторія Мурашко, Наталія Грибко, Ярослава Веретьонник та Юлія Верченко переконували, що саме вони є справжніми берегинями родинного вогнища.

З першими двома завданнями найкраще впоралась, проявивши ерудованість та командний дух, “слабка” стать, а “сильна” дещо заплуталась у літерах. Під час третього конкурсу “Хто я?” Максим достатньо швидко з'ясував, що він Фіона, а ось Ярослава не вгадала українського співака та шоумена Дзідзьо. Далі обидві команди без проблем назвали пісні, які Наталя та Василь показували за допомогою жестів і міміки. Наступним перед учасниками постало завдання розташувати один одного у певному порядку. Прекрасна половина визначала, хто з “мужиків” першим почав голитись, а хлопці — хто з дівчат робить найбільше селфі на день. Завершився конкурс нічиєю, головний суддя оголосив “дивоглядки”, після яких хлопці отримали +1 бал.

Потім відбулася гра “Обмін ролями”, де дівчата визначали марки машин, а хлопці — назви жіночого взуття. У фіналі молоді люди збирали слова “мода” та “літо” за першими літерами імен глядачів і робили з ними селфі.

У підсумку з невеликою перевагою в три бали перемогли наші красуні. Заступник директора з виховної роботи Сергій Журба та голова Центру молодіжної політики Альона Волкова вручили командам грошові винагороди.

Відповідальність за дотримання правил та вирішення важливого питання “Хто зверху?” взяло на себе журі у складі Сергія Журби, Ірини Марченко й Анни Овсянко.

Учасники студентської самодіяльності: Каріна Мірошниченко, Юлія Верченко, Ліана Маринчик, Аліна Силіна, Анастасія Новікова, Анастасія Ричка й Ангеліна Дерпа давали конкурсантам можливість перепочити та ще більше піднімали настрій запальними танцями та піснями.

Приємною несподіванкою для глядачів став розіграш сертифікатів на 40 гривень, власники яких зможуть пообідати самі або пригостити друзів в інститутському smart-кафе.