Здобули практичні навички

Студенти 41Е групи пройшли навчальну практику з технічного обслуговування та поточного ремонту обладнання потоково-технологічних ліній агропромислового комплексу.

Під час практики майбутні фахівці систематизували теоретичні знання спеціальних дисциплін, здобули навички з читання електричних схем та їх складання. Крім цього, студенти отримали досвід з аналізу роботи схем автоматизації установками водопостачання, прибирання гною, установок створення мікроклімату та інше. Як стверджують молоді люди, найбільш цікавою роботою була розробка електросхем і їх практичне виконання, особливо сподобалося розробляти складні схеми керування та монтувати їх.

Наприкінці студенти-електрики практики виконували індивідуальні завдання. Кращих результатів досягли Євген Плескач, Євгеній Лук’яненко та Євгеній Сорока, які розробили схему автоматизованого керування двигунами і виконали її монтаж. Також викладач виокремив роботу Дениса Макотри та Станіслава Кобилянського, які продіагностували, визначили та усунули несправності в схемах автоматизованого керування видалення гною та підтримання мікроклімату у виробничих приміщеннях.