Своєчасна підтримка

Сумська обласна організація Товариства Червоного Хреста України надала допомогу внутрішньо переміщеним особам, які мешкають у місці компактного проживання ВПО, організованому в гуртожитку ГАФК СНАУ.

Передача найнеобхідніших у побуті обладнання та речей для переселенців відбулася за участі представників Шосткинської місцевої організації Товариства Червоного Хреста України.

Відтак людей, які знайшли прихисток у нашому коледжі, забезпечили прально-сушильними машинами; мікрохвильовими печами; конвекторами; комплектами постільної білизни та рушників; гіпоалергенними зимовими ковдрами; кухонними, продуктовими та гігієнічними наборами; спальними комплектами; дезинфікуючими засобами.

Дякуємо Товариству Червоного Хреста та благодійним організаціям, що постійно допомагають громадянам, які через страшну загарбницьку війну вимушені були покинути свій дім, аби вберегти власні життя та життя своїх дітей. Ця підтримка дуже важлива як для переселенців, так і самого коледжу, адже завдяки цьому ми можемо забезпечити людей умовами хоч трошки подібними до домашніх, – зазначив куратор внутрішньо переміщених осіб у коледжі Василь Понирко.