Анатолій Литвиненко: «Ми працюємо над змінами»

На відділенні будівництва Глухівського агротехнічного інституту імені С.А. Ковпака СНАУ проаналізували роботу в першому семестрі та визначилися з планами на другий.

На початку зборів керівник навчального закладу Анатолій Литвиненко зазначив, що головне завдання студентства – максимально повно отримати знання, які потім необхідно втілити в життя.

Після цього завідувач відділення Віра Хлонь відзвітувала про успішність та відвідування занять студентами кожної групи. Найвищі показники якості навчання має 11ББП група (куратор Світлана Зайнуліна).

Наприкінці зборів заступник директора з виховної роботи Сергій Журба поставив за приклад студентів, які мають активну життєву позицію, показують себе у спорті, громадській діяльності, художній самодіяльності, є волонтерами: Василь Пінчук, Роман Медьвідь, Артем Медвідь, Альона Волкова, Настасія Жарик, Діана Чевжик, Юрій Примаков, Сергій Цигикал і Сергій Лата. Сергій Олександрович закликав присутніх почати правильно будувати свою мрію, адже викладацький колектив інституту робить усе для студентів, щоб після випуску з інституту вони отримали не просто диплом, а знання.