Головне завдання – навчитися вчитися

На відділенні економіки та інформаційних технологій проаналізували стан відвідування занять та успішності студентів у I семестрі 2017-2018 н. р.

Директор інституту Анатолій Литвиненко привітав присутніх зі святами й закликав бути активними в реалізації себе.

Завідувач відділення Оксана Дзекелєва детально зупинилася на показниках кожної групи. Разом із іншими досягненнями наголосила на тому, що з початку навчального року не було відраховано жодного студента. Тим не менше, в поточному семестрі на відділенні збираються ще покращити успішність і зменшити кількість пропусків без поважних причин.

Заступник директора з навчальної роботи Наталія Горох нагадала, що II семестр обіцяє бути напруженим, тож працювати на його достойне завершення треба вже зараз.

Заступник директора з виховної роботи Сергій Журба закликав не бути байдужими до себе й активно брати участь в організації студентського дозвілля.

Під час зборів студенти на повну використали можливість задати питання адміністрації навчального закладу. Зокрема, молодих людей цікавила перспектива відкриття магістратури з фінансів і бакалаврату для менеджерів та комп’ютерників.