Крокуйте вперед, будуйте власне майбутнє, розвивайтеся

У ГАФК СНАУ відбувся випуск молодих фахівців спеціальності «Менеджмент».

Восьмеро студентів 41М групи залишили позаду пари, іспити й сесії, але відкрили для себе нову сторінку власного професійного життя та змістовного майбутнього.

Традиційно хвилиною мовчання вшанували тих, хто в російсько-українській війні поклав своє життя за наше вільне та мирне майбутнє

Випуск 2023 ми відкриваємо нашими особливими фахівцями – управлінцями, адже менеджмент – це управління. На жаль, саме на роки вашого навчання припала пандемія ковіду та клята війна. Сподіваюся, навіть у такі складні часи ми змогли створити всі можливі умови, щоб ви отримали ті знання, яких потребуватиме доросле життя. Поруч із вами завжди був куратор і викладачі, які вели підготовку, – звернувся до випускників директор коледжу Анатолій Литвиненко. – Що таке освіта? Освіта – це безупинний шлях. Її не буває забагато. Освіта – це коли ти навчаєшся протягом життя. Крокуйте вперед, будуйте власне майбутнє, розвивайтеся. Сподіваюся, що найближчим часом ми з вами житимемо в мирній країні, де цінується кожен із нас. Дякуймо нашим захисникам – тим людям, які дали можливість вас навчати й зробити цей випуск. Вони заслуговують на особливу подяку.

Завідувач відділення економіки та інформаційних технологій Яна Щебедько також приєдналася до вітань:

Сьогодні такий хвилюючий, святковий і водночас тривожний день, бо виникає питання: «А що буде завтра?». А завтра у вас буде зовсім нове життя. Перед вами відкривається великий світ можливостей. Фаховий молодший бакалавр – це лише перша сходинка до формування себе як фахівця, і таких сходинок ще може бути дуже багато. Тому вчіться далі, розвивайте свою професію, формуйтеся як особистості. Не дивлячись ні на що, ми віримо, що у вас буде все добре.

Після цього відбулося урочисте вручення документів про освіту. Дипломи з відзнакою отримали Оксана Лобасенко та Владлен Костенко. Також документ про здобуття фаху вручили Аліні Анікушиній, Дарині Дизі, Максиму Касьяненку, Діані Куліковій, Марії Шелковій, Маргариті Матюсі. До того ж Владлена та Максима нагородили грамотами за участь у спортивному житті коледжу, Аліну – за участь у громадському житті вишу.

Ви прийшли на навчання, маючи ще дитячі очі, але зараз у вас уже дорослий погляд. Ви впевнено крокуєте із запалом і ентузіазмом. Я дуже пишаюся вами, – з теплом до студентів звернулася куратор Інна Середа. – Зараз перед вами відкриті всі дороги, всі функції доступні – є все для того, щоб ви далі впевнено йшли в доросле життя. За плечима у вас є чималий багаж знань, думаю, він вам знадобиться в майбутньому. Бажаю вам нових проєктів і їх втілення, бо знаю, що ви маєте багато мрій та ідей, тож втілюйте їх у життя. Вірте у власні сили.

Від імені батьків слово мала Наталія Кулікова. Наталія Федорівна подякувала навчальному закладу та викладачам за підтримку, турботу та допомогу дітям проходити цей шлях у дуже тяжкий час, що випав на долю цього покоління.

Бажаю здоров’я, терпіння, якомога скорішої нашої Перемоги, щоб кожен воїн, кожен наш захисник і захисниця повернулися додому живими й неушкодженими, – сказала пані Наталія. – Дорогі випускники, у вас ще все попереду, нехай натхнення ніколи вас не покидає. Навіть якщо тяжко, якщо довелося спіткнутися, підіймайтесь і йдіть далі. Шляхи будуть різними, але воно того варте. У кожного буде своє життя: хтось навчатиметься далі, хтось працюватиме, а хтось створить щось своє. Я вам бажаю знайти себе в цьому житті.

Навзаєм до батьків, педагогів, адміністрації та куратора звернувся відмінник навчання Владлен Костенко:

Інна Анатоліївна сказала, що в мене багато мрій. Вони були мріями, коли я вступав до коледжу, й зараз дуже вдячний, що тут мені показали багато можливостей, дали багато знань, і тепер це не мрії, а цілі. І я не один такий. У нас уся група – то амбітні менеджери. Ми круті, в нас усе вийде. Круті й наші викладачі, які ділилися своїм досвідом, знаннями. Я дуже вдячний усім. Продовжуйте в тому ж дусі, розповідайте новим студентам так само цікаво, як нам. Я зрозумів, що не даремно сюди прийшов, дізнався багато нового, знаю, як далі рухатись – усе це завдяки вам. Хочу, щоб наш коледж і далі розвивався, а ми робитимемо це також.