Усе заради майбутнього наших дітей і вільної України!

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ відбулися урочистості, присвячені Дню єднання, який відзначається другий рік поспіль.

Учасники акції зібралися на подвір’ї коледжу для того, щоб вкотре продемонструвати згуртованість і незламність українського духу.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять студентів і випускників, які загинули, відстоюючи незалежність нашої держави та свободу її народу.

Рік, що минув, – важкий, темний. Рік клятої війни, яку ми з вами сьогодні переживаємо. За цей час ми побачили, що, тільки об’єднавшись, наша українська нація перед усім світом продемонструвала свою непереможність. Ми віримо в ЗСУ! Дякуємо ЗСУ! Сподіваємося, що найближчим часом вони подарують найцінніше для нас – Перемогу та мир. Ми працюємо на своєму освітянському фронті, тож зобов’язані сьогодні, як ніколи, краще навчатися, посилено працювати, робити все те, що надихає наших воїнів на Перемогу. Слава Україні! Слава ЗСУ! – звернувся директор навчального закладу Анатолій Литвиненко.

Співробітники коледжу та студенти разом виконали гімн України. Тим самим віддаючи шану всім, хто сьогодні тримає фронт, займається волонтерською діяльністю, працює на економіку країни, донатить на ЗСУ – робить усе заради майбутнього наших дітей і вільної України!

Нагадаємо, що в 2022 році Указом Президента України 16 лютого проголошено Днем єднання – днем консолідації суспільства навколо територіальної цілісності, соборності та захисту незалежності України. Вже через тиждень війська рф рано-вранці підступно почали бомбити українські міста та проривати кордони .