Говорили про актуальне

Голова Центру молодіжної політики ГАФК СНАУ Жанна Бузинна взяла участь у семінарі «Співробітництво з метою зміцнення профспілок і соціального діалогу в Україні під час війни».

Захід проходив у Сумах за участі голів районних і первинних профспілкових організацій Профспілки працівників агропромислового комплексу України.

Насамперед голова Сумської облпрофорганізації працівників АПК Віктор Кривохижа та керівник проекту Надія Бурлака привітали учасників заходу. Через відеозв'язок працівники обласної організації профспілки розповіли про міжнародну роботу, поділися досвідом власної діяльності. Крім цього, говорили про вплив війни на переміщення осіб в Україні та збереження психологічного здоров'я людей в умовах воєнного стану.

Голова Тростянецької райпрофорганізації працівників АПК Аліна Фенькова поінформувала щодо колективних договорів для студентів, які є основним інструментом забезпечення трудових прав і соціальних гарантій. До того ж під час заходу мова йшла про умови їх укладання під час воєнного стану.

Наприкінці семінару модератор Віктор Кривохижа підбив підсумки зустрічі та відповів на питання присутніх.