За крок до дорослого життя: правильний вибір вирішує все

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ відбувся випуск слухачів підготовчих курсів.

Завідувач навчально-методичної лабораторії Оксана Самофалова привітала дев’ятикласників із ще одним етапом у їхньому житті й побажала зробити правильний вибір, який допоможе їм стати успішними громадянами незалежної України.

Викладач української мови Ганна Мелута наголосила випускникам підготовчих курсів, що не варто боятися труднощів, а слід завжди йти вперед до здійснення мрій.

Під час заходу школярі ще раз пригадали, де вони побували в коледжі, в яких аудиторіях і лабораторіях їм розповідали про спеціальності, за якими ведеться підготовка фахівців. Крім цього, переглянули відеоролик «Як це було», де були зібрані найяскравіші моменти, що сталися з майбутніми абітурієнтами у виші. Також були зачитані листи, які під час занять з української мови хлопці та дівчата писали своїм товаришам із курсів, ділячись враженнями від навчання, спілкування з викладачами та вітаючи один одного з прийдешніми святами.

Оксана Самофалова вручила учням сертифікати випускників підготовчих курсів. П’ятеро відмінників: Артем Шупік, Богдан Іващенко, Альона Ступак, Ілля Шомко та Павло Тіліченко додатково отримали солодощі.

Наприкінці зустрічі школярі та викладачі ГАФК СНАУ фотографувалися біля ялинки, прикрашеної імпровізованими кульками з фото випускників і смакували солодкою ватою.

Наступна група підготовчих курсів має розпочати заняття 14 січня 2023 року. За довідками звертатися за тел.: (095) 707 46 68, (068) 481 75 51.