Облаштування комфортних умов для вразливих груп цивільного населення

У рамках Грантової гуманітарної програми «Гуманітарна солідарність», що реалізовується за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та CARE Deutschland, до Глухівського агротехнічного фахового коледжу СНАУ надійшли комплекти меблів.

Серед наданої допомоги – 50 ліжок із матрацами та подушками, 25 шаф для одягу, якими укомплектують кімнати внутрішньо переміщених осіб. Зараз співробітники коледжу збирають меблі.

Кожен із нас у будь-який момент може залишитися без дому так само, як люди, які знайшли прихисток у нашому гуртожитку, – зазначив директор коледжу Анатолій Литвиненко. – Українці завжди підтримували тих, хто опинивсь у скрутних обставинах, толокою будували хати, разом садили городи, копали криниці... І от зараз такий час, коли ми знову гуртуємося, допомагаємо тим, хто опинився в більшій скруті, ніж ми. Добре, що в цій нелегкій справі ми маємо партнерів – Міжнародний фонд «Відродження» та CARE Deutschland, які сприяють облаштуванню комфортних і безпечних умов перебування в тимчасових і тривалого перебування прихистках вразливих груп цивільного населення в умовах війни росії проти України.

**Матеріал підготовлено за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та CARE Deutschland в рамках Грантової гуманітарної програми «Гуманітарна солідарність». Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та CARE Deutschland.