Наш напрям – економіка виробництва й управління

Викладачі ГАФК СНАУ Тетяна Лук'яненко, Людмила Петрушова й Ірина Кліндух взяли участь у VI Міжнародній науково-практичній конференції «Хімічна технологія: наука, економіка та виробництво».

Робота конференції велася за кількома напрямками: спеціальна хімічна технологія, виробництво боєприпасів і вибухові роботи в промисловості; загальна хімічна технологія, екологія та проблеми утилізації; енергозбереження й альтернативне паливо, запобігання енергетичній кризі; інформаційні технології, моделювання й автоматизація; хімія та фармацевтика; філософсько-методологічні та соціальні аспекти виробництва в умовах війни.

Наші педагоги, підготувавши разом із колегою з Шосткинського інституту СумДУ Романом Закусилом статтю на тему: «Економічний розвиток України в умовах війни: виклики, ризики та реалії сьогодення», працювали в секції «Економіка виробництва та управління». В англомовному матеріалі фахівці проаналізували фінансово-економічні виклики та ризики у контексті забезпечення стабільного, безпекового суспільного розвитку з обґрунтуванням механізмів антикризового управління ними з позиції реалій сьогодення.

За результатами роботи конференції буде укладено збірник, до якого увійдуть напрацювання учасників.