Україна – країна нескорених

Викладач ГАФК СНАУ Ганна Рябцева провела для 22АІ групи відкриту кураторську годину, присвячену Дню Гідності та Свободи.

На жаль, зараз наша держава переживає не найкращі часи. Але є безліч здобутків українців, що не зітруться з пам'яті ні за яких умов, – зазначила Ганна Володимирівна. – Ми маємо пишатися своєю мовою, яка за підсумками світових конкурсів є однією з найкрасивіших мов планети; нашими працьовитими, вольовими та веселими людьми; традиціями; мелодійними піснями; квітучими ланами та кожною частинкою своєї Батьківщини.

Під час онлайн заняття студенти переглянули презентацію, відео з цитат видатних акторів, письменників, драматургів про гідність і свободу.

На кураторській годині був присутній старший інструктор відділення рекрутингу та комплектування першого відділу Шосткинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, старший сержант Юрій Бартош. Він звернув увагу молодих людей на поняття «патріотизм», розказав про події, що передували сьогоднішній даті (Помаранчева Революція 2004 року та Революція Гідності 2013 року), навів приклади з життя. До того ж Юрій Петрович сказав декілька слів про реалії сьогодення, закликав студентів навчатися та сподіватися на краще.

Шануйте себе та свою гідність – і шановані будете іншими. Українці, пишайтеся тим, що ви українці! – підсумувала Ганна Рябцева.