Обирай комп'ютерну інженерію!

У коледжі вже кілька тижнів тривають підготовчі курси для майбутніх вступників.

Учні 9-х класів із різних шкіл міста та району активно опановують, повторюють і закріплюють знання з української мови та математики, які стануть у нагоді під час вступної кампанії. Під час курсів діти можуть не лише зміцнити знання, але й остаточно визначитися, яку спеціальність обрати, вступаючи до коледжу.

Уже стало традиційним щотижня знайомити слухачів курсів зі спеціальностями, за якими ведеться підготовка у виші, та його матеріальною базою. Спеціальність "Комп'ютерна інженерія" презентували викладачі спеціальних дисциплін відділення економіки та інформаційних технологій Олена Суровицька та Юрій Сухойваненко.

Педагоги розповіли про особливості навчання, зміст освітньої програми та майбутні перспективи комп’ютерників і запропонували учасникам перевірити свої ІТ-здібності за допомогою невеликої інтерактивної вікторини. Всі питання та завдання стосувалися комп'ютерної техніки, сучасного програмного забезпечення, соціальних мереж та айтівці, які вплинули на наш світ.

За словами викладачів, діти з задоволенням відповідали на питання вікторини, за що отримували солодкі подарунки, та й загалом захід пройшов весело, у доброму гуморі та сприятливому психологічному кліматі.