Кубок міської федерації волейболу

На базі великої спортивної зали Глухівського агротехнічного фахового коледжу СНАУ відбувся турнір із волейболу, в якому взяли участь п’ять чоловічих і чотири жіночих команди.

За результатами змагань серед чоловіків І місце посіла збірна "МВ", ІІ місце – спортсмени з Путивлю, третє посіла місцева команда "ГАТІ-ТЕМП".

Серед жінок кращою стала команда ВК імені К. Реви, «срібло» вибороли гравчині з Коропу, третю сходинку посіли шосткинські волейболістки.

Зазначимо, до складу команд і Глухівської федерації волейболу, і Шосткинської увійшла велика кількість випускників нашого коледжу, серед яких і капітан гравців із Шостки Тетяна Шемет.

Голова Глухівської федерації волейболу Владислав Михайленко привітав учасників і нагородив призерів змагань.

Хоча міська федерації волейболу існує лише півроку і була створена у тяжких умовах, уже провели понад десять заходів, більшість із яких – для молоді. Відсутність інвентарю й екіпірування не завадили федерації бути достойно представленою двома чоловічими та двома жіночими командами, – зазначає викладач фізичного виховання ГАФК СНАУ, волейбольний тренер Ярослав Кельбас. – Вдячні директору коледжу Анатолію Литвиненку за постійну підтримку в роботі з розвитку молоді, бо саме сьогодні, як ніколи, юні вихованці потребують нашого тепла. І навіть маленька посмішка та добре слово можуть посіяти в їх серцях те зернятко, яке дасть колосальний врожай у майбутньому.

За словами Ярослава Володимировича, не змогли взяти участь у змаганнях деякі гравці міської команди "ЗСУ", але саме завдяки їм та іншим героям-захисникам із передової ми маємо під ногами рідну землю та можливість навчатися, розвиватися, змагатися.

Також від імені волейбольної спільноти хочеться подякувати новому начальнику відділу молоді та спорту Глухівської міської ради Олександру Нікітченку за сприяння роботі федерації, а також всій суддівській колегії: Віктору Гололобову, Сергію Сашньову, Сергію Мехедку, головному секретарю змагань Вероніці Сухенко, Катерині Фесенко за неупереджене суддівство. Як завжди, залишається тільки дивуватися філігранній роботі з фотокамерою майстра Юрія Москаленка, – підсумував Ярослав Кельбас.