Теорія та практика, коло однодумців – це надихає!

Викладач Глухівського агротехнічного фахового коледжу СНАУ Альона Панасенко взяла участь у дводенному тренінгу з проектного менеджменту для ініціативних людей Сумської та Харківської областей.

Захід проводив Офіс соціальної адаптації в рамках проекту Ганса Зайделя на базі конгрес-центру СумДУ. Професійні тренери: проектний менеджер, експерт у напрямку неформальної освіти Діана Прідьма; експерт з проектного менеджменту, СЕО багатьох проектів та організацій Рустам Савранський; модератор, експерт у публічному управлінні та адмініструванні проектів Олександр Крамар поділилися з присутніми практичним досвідом і власними успішними кейсами. Під час занять мова йшла про пошук грантодавців, донорів і міжнародних партнерів; розробки та реалізації проектів; створення драфту заявки; застосування антикризового менеджменту тощо.

У підсумку всі п’ятдесят учасників тренінгу отримали міжнародний сертифікат від Фонду Ганса Зайделя про проходження навчальних курсів.

Друзі! Надзвичайно насичений вікенд видався в мене. Дякую організаторам і тренерам за можливість бути учасником школи проектного менеджменту! Теорія і практика, коло однодумців – це надихає! Разом до перемоги! – написала на своїй сторінці у фейсбуці Альона Панасенко.