Підтверджуємо свій рівень

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі Сумського НАУ працювала комісія Департаменту освіти і науки, яка проводила атестаційну експертизу професійно-освітньої діяльності навчального закладу.

Комісія працювала у складі заступника директора Департаменту освіти і науки, начальника управління професійної, фахової передвищої, вищої освіти, наукової роботи та ресурсного забезпечення, голови комісії Юрія Харламова; завідувача сектору реєстрації сільськогосподарської техніки Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області Григорія Колесника; методистів Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Сумській області Олени Матвієнко та Тетяни Сікірніцької; заступника директора з методичної роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Сумській області Віктора Скиби; директора державного навчального закладу «Білопільське вище професійне училище» Юрія Христія.

Члени комісії знайомилися з матеріалами атестаційного самоаналізу, перевіряли наявність і достовірність нормативних документів, зокрема з підготовки за робітничими професіями. Експерти проаналізували кадрове, навчально-методичне, інформаційне, матеріально-технічне забезпечення робітничої професії 8331 «Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва».

Директор коледжу Анатолій Литвиненко разом із заступниками: з навчально-виробничої роботи Олександром Дещенком, з навчальної роботи Михайлом Кліндухом, виховної роботи Денисом Овсянком і завідувачами відділень продемонстрували комісії аудиторії та лабораторії, пов’язані з підготовкою трактористів-машиністів сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва. Так, експерти оглянули кабінети захисту України, охорони праці та безпеки життєдіяльності, агротехнології, трактори, сільськогосподарські машини, основи слюсарної справи, інформаційних технологій, технічного креслення, основи галузевої економіки та підприємництва, основи правових знань, комплексна система технічного обслуговування та ремонту сільськогосподарської техніки; лабораторії «Тракторів», «Сільськогосподарських машин» «Моніторингу якості освіти»; майстерню «слюсарної справи» тощо. Також побували в електронній читальній залі та бібліотеці коледжу, ознайомилися з діяльністю установи та спустилися в укриття. До того ж завітали до кабінетів заступників директора та завідувачів відділень, навчально-методичного кабінету.