Готові до світового успіху

Студенти ГАФК СНАУ вибороли призові місця на Чемпіонаті України з військово-спортивного багатоборства (розділ "Бойове двоборство") серед юнаків, юніорів та дорослих.

Змагання, у яких брало участь понад 200 спортсменів із тринадцяти областей України, проходили на базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Сумську область представляли вихованці Глухівського військово-патріотичного клубу «Мужність», серед яких є і наші студенти. За результатами стрільби та всестильового бою студент 11МБП групи Владислав Пустовой у версії Б-1 (легкий контакт) посів перше місце, Б-2 (дозований контакт) – третє. Студент 31БО групи Даніїл Козловський виборов «срібло» у версії Б-2.

Варто зазначити, що Чемпіонат України з військово-спортивного багатоборства був відбірковим етапом на Чемпіонат світу, що відбудеться в Польщі наприкінці листопада.

Вітаємо юнаків та їх тренерів: Кирила Ященка й Андрія Мовчана з високими досягненнями. Перемоги вам на усіх фронтах й успіхів у наступних змаганнях.

Фото: ВПК «Мужність»