Які б не були умови, ми працюємо

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ пройшли чергові батьківські збори.

Захід розпочали хвилиною мовчання на знак глибокої шани тих, хто поклав життя, відстоюючи незалежність України.

Директор вишу Анатолій Литвиненко привітав студентів прискорених груп нового набору та їх батьків, зазначивши, що навчальний рік починається в дистанційному форматі.

Організація якісної дистанційної освіти, що відповідає очній, є головним завданням, яке сьогодні стоїть перед нами, – звернувся до батьків Анатолій Васильович. – Тільки працюючи разом: викладачі, батьки та студенти, ми зможемо зробити з вашої дитини справжнього фахівця. Знань багато не буває. Спільно працюймо та розвиваймося.

Далі керівник ГАФК СНАУ представив своїх заступників, завідувачів відділеннями та кураторів; розповів про відомих випускників.

Завідувачка відділення будівництва Тетяна Бєлікова та завідувач відділення агроінженерії Вячеслав Чалий ознайомили присутніх з орієнтовними рекомендаціями щодо проведення навчальних занять із використанням дистанційних технологій. Зокрема говорили, що в коледжі застосовують онлайн-сервіс Google Клас, а для проведення відеозанять – Google Meet, працювати з якими почали ще під час карантину.

Цей навчальний рік розпочинається в складний час. Однак, які б не були умови, ми працюємо, – запевнила Тетяна Миколаївна.

Також у процесі зустрічі мова йшла про те, що заняття будуть відбуватись у синхронному режимі відповідно до розкладу. В разі включення сигналу «Повітряна тривога» або інших відповідних сигналів оповіщення, заняття продовжуватиметься в асинхронному режимі (самостійне виконання завдань студентами). Якщо на початку пари сигнал «Повітряна тривога» ще триває, вона проводиться в асинхронному режимі.

Цю ж інформацію донесли й студентам-бакалаврам та їх батькам. Кураторам вручили сертифікати, що підтверджують їх повноваження.