Формула успіху: знання плюс спорт

Директор ГАФК СНАУ Анатолій Литвиненко привітав першокурсників-спортсменів із професійним святом.

День фізичної культури і спорту в Україні цьогоріч припадає на 10 вересня. Зазвичай, з нагоди свята в коледжі традиційно вітали тих студентів, які обрали спорт як один із векторів особистого розвитку та мають досягнення в цій царині. Проте зараз особливу увагу вирішили приділити саме першокурсникам. Цього року до дружної студентської родини ГАФК СНАУ приєдналися молоді люди, чиї прізвища вже добре знані вболівальникам: Діана Сербова (11КІ), переможниця обласних змаганнях з біатлону, призерка чемпіонату Сумської області; Юлія Бокова (11КІ), призерка Чемпіонату України з біатлону; Сергій Костюченко (11КІ), багаторазовий призер обласних змагань із карате; Володимир Колтаков (11КІ), чемпіон Сумської області з пауерліфтингу та жиму штанги лежачи серед юнаків; Святослав Шаповалов (12Е), призер Сумської області з боксу; Данило Фаль (11АГ), призер Всеукраїнського турніру з греко-римської боротьби; Богдан Кириченко (11Б), багаторазовий чемпіон України з пауерліфтингу, рекордсмен із жиму штанги лежачи; Іван Деркач (11АІ), призер чемпіонатів Сумської області та України з кікбоксингу та ушу; Антон Павлов (11АІ), призер Сумської області з пауерліфтингу та чемпіон області з жиму штанги лежачи; Дмитро Божок (11АІ), чемпіон області та України з рукопашного бою, володар жовтого поясу з карате; Тарас Мінченко (11АІ) , переможець відкритого чемпіонату міста Суми з боксу; Ярослав Чуга (11К)І – чемпіон області з футболу.

Директор Глухівського агротехнічного фахового коледжу СНАУ Анатолій Литвиненко привітав присутніх із Днем фізкультури і спорту та вручив їм подяки й сувеніри.

Ви обрали спорт як один із шляхів власного розвитку, і ми не тільки поважаємо ваш вибір, а й будемо всіляко підтримувати його, - запевнив Анатолій Васильович. – Але я хочу, щоб ви пам’ятали, що здобувати знання – так само престижно, як отримувати нагороди на змаганнях. Поєднання навчання та спорту є формулою успішного життя. Сподіваюся, що сьогоднішні подяки та подарунки додадуть вам натхнення та сил для наступних звершень.

Голова Центру молодіжної політики Жанна Бузинна запросила першокурсників приєднатися до студентського активу.

На завершення зустрічі голова циклової комісія викладачів фізичного виховання та захисту України Віктор Гололобов ознайомив молодих людей зі спортивною базою коледжу.