Привіт, студмістечко! Будемо знайомі!

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ відбулася екскурсія навчальним закладом для потенційних абітурієнтів і їх батьків.

Завідувач навчально-методичної лабораторії Оксана Самофалова та заступник директора з виховної роботи Денис Овсянко разом із завідувачами відділень і викладачами навчального закладу продемонстрували аудиторно-лабораторний фонд коледжу та студентське містечко.

Розпочали з навчального корпусу №2. У лабораторії моніторингу якості освіти вступників ознайомили з особливостями спеціальності «Комп’ютерна інженерія» та основами програмування. Наступною зупинкою стала лабораторія випробування будівельних матеріалів, в якій екскурсанти дізналися про відділення будівництва, сучасні будматеріали та співпрацю з провідним їх виробником – компанією Anserglob. На цьому знайомство зі спеціальністю «Будівництво та цивільна інженерія» не завершилося, адже педагоги більш детально заглибилися в тематику сучасних можливостей і завдань проектувальника. На відділенні економіки та інформаційних технологій мова йшла про всі чотири спеціальності, за якими ведеться підготовка здобувачів освіти: «Фінанси, банківська справа і страхування», «Облік і оподаткування», «Менеджмент», а також «Комп’ютерна інженерія», про яку послухали раніше.

Далі вирушили до сучасних лабораторій відділення агроінженерії: «Технічний сервіс та ремонт машин і обладнання», «Трактори», «Автомобілі», «Експлуатація машин і обладнання», а також навчальних центрів KUHN і New Holland. Там майбутнім студентам розповіли про можливості цих кабінетів; спеціальності «Агрономія» та «Агроінженерія»; участь в українсько-німецькому проекті «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України»; співпрацю з виробниками тощо.

У навчальному корпусі №1 абітурієнтам презентували відділення електроенергетики, поінформували щодо специфіки спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

Насамкінець гості поділилися враженнями від огляду матеріально-технічної бази та знайомства з територією коледжу. Бажаючі записалися на підготовчі курси й ознайомилися з особливостями вступу 2022 року.