Які б умови не були – працюємо

На цьому тижні відбулось онлайн засідання методичного об’єднання кураторів груп і вихователів гуртожитків.

Директор ГАФК СНАУ Анатолій Литвиненко наголосив на тому, що робота куратора особливо важлива в такий скрутний час. І, не зважаючи на всі труднощі сьогодення, колектив навчального закладу повинен докласти максимальних зусиль, щоб наші студенти отримали якісну освіту.

Заступник директора з виховної роботи Денис Овсянко представив нову голову методичного об’єднання - Ірину Кліндух, куратора 21ФБП групи. Крім цього, куратори були ознайомлені з інструкцією з безпеки життєдіяльності під час воєнних дій. У кожній групі на кураторській годині проведуть відповідні інструктажі для студентів.

Ірина Кліндух нагадала присутнім про важливу роль куратора, необхідність тримати зв'язок із кожним студентом і за потреби підтримувати.

Також на цьому тижні провели онлайн засідання старостату. Директор коледжу разом із головою Центру молодіжної політики поспілкувалися зі старостами й обговорили нагальні проблеми.

Коли війна закінчиться, держава, як ніколи, буде потребувати кваліфікованих працівників. Тому якісна освіта – запорука успішного життя кожного студента та країни в цілому, - підкреслив Анатолій Литвиненко.

Практичний психолог Ірина Марченко провела зі студентами та кураторами психологічну бесіду; розповіла, як подолати страх і паніку; показала низку технік, які допомагають швидко заспокоїтись у кризових ситуаціях.