Атестаційний екзамен для фахівців у галузі управління

Восьмеро студентів 41М групи спеціальності «Менеджмент» освітньо-кваліфікаційного рівня молодший спеціаліст Глухівського агротехнічного фахового коледжу СНАУ успішно склали атестаційний екзамен.

До складу Державної кваліфікаційної комісії увійшли голова комісії, кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту Сумського національного аграрного університету Світлана Турчіна; заступник голови, директор ГАФК СНАУ Анатолій Литвиненко, а також члени комісії: заступник директора з навчальної роботи Наталія Горох, завідувач відділення економіки та інформаційних технологій Олена Суровицька, викладачі спецдисциплін Наталія Маринченко й Оксана Самофалова.

Атестаційний екзамен складався з двох блоків: електронне тестування та білети з розрахунковими завданнями. Вони охоплювали фахові дисципліни, серед яких «Організація виробництва», «Менеджмент», «Маркетинг», «Економіка підприємств», «Економічний аналіз» тощо.

У підсумку всі випускники успішно виконали поставлені завдання та відповіли на додаткові питання. Ольга Володько, Юліана Голуб, Анастасія Лещик, Катерина Максименко, Аліна Малафієнко, Юлія Попова отримали оцінку «відмінно» та отримають дипломи з відзнакою. Двоє студентів показали свої знання на оцінку «добре». Тож, успішність групи склала 100%.

Результати атестаційного екзамену свідчать про те, що випускники програмний матеріал засвоїли, отримали необхідні знання та вміння, визначені у кваліфікаційній характеристиці молодшого спеціаліста, – зазначила Олена Суровицька.

Насамкінець Світлана Турчіна розповіла випускниками про переваги навчання у СНАУ, ознайомила з особливостями цьогорічної вступної кампанії та запросила їх на навчання за освітнім ступенем «Бакалавр».