Студенти й адміністрація: дієвий діалог

У конференц-залі Глухівського агротехнічного фахового коледжу СНАУ відбулася зустріч Центру молодіжної політики з директором навчального закладу.

У першу чергу ви маєте бути лідерами, які навколо себе створюють енергію позитивного руху, – звернувся до студактиву керівник вишу Анатолій Литвиненко. – Нічого в житті не дається легко. Я хочу бачити від вас чітку та правильну стратегію роботи. Ви маєте самореалізовуватися, змотивовувати студентство, працювати з пасивними та підтримувати активних.

Голова ЦМП Жанна Бузинна ознайомила зі змінами, які відбулися в складі студактиву, та заходами, що вже відбулися в навчальному закладі в другому семестрі. Зокрема, говорила про проведення конкурсів й акцій до Дня закоханих, створення та наповнення сторінки коледжу в тіктоці, участь у благодійних акціях, перевірку гуртожитків на дотримання санітарних умов тощо. Також Жанна зазначила, що зустріч зі студентським активом Сумського національного аграрного університету позитивно вплинула на роботу ЦМП.

У свою чергу Анатолій Литвиненко подав на розгляд студентів деякі ініціативи.

Крім цього, під час заходу визначилися з напрямками подальшої роботи. Мова йшла про створення нових гуртків; проведення тренінгів, заходів із озеленення території вишу, упорядкування могил партизанів, ветеранів війни та педагогічної праці; купівлю звукового обладнання для актової зали; участь у Весняному балі СНАУ; облаштування постійної фотозони в новому корпусі; підготовку до святкування Міжнародного дня прав жінок і миру тощо.