Настанови від майстра спорту

На базі Глухівського агротехнічного фахового коледжу СНАУ відбулося відкрите тренування з волейболу для учнів дитячо-юнацької спортивної школи.

Разом із тренером Катериною Фесенко захід проводив майстер спорту України, випускник Глухівської ДЮСШ Андрій Маринченко. До речі, його наставником у роки юнацтва був викладач ГАФК Ярослав Кельбас.

Дівчата отримали можливість поспілкуватися з відомим земляком, який виступив у складі збірної України у відборі до чемпіонату світу з волейболу.

Для юних спортсменок це неабиякий досвід. Під суворим наглядом іменитого гравця вони викладалися на повну, – зазначив Ярослав Кельбас.

Тренування завершилося чаюванням, під час якого дівчата цікавилися професійним шляхом і захоплюючими моментами з життя спортсменів.

До речі, сьогодні о 15:00 в малій спортивній залі відбудеться товариська зустріч збірної команди коледжу зі збірними командами Глухівського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою та ДЮСШ. Запрошуємо вболівальників прийти та підтримати своїх.