Продовжуємо співпрацю з ТМ «Anserglob»

Представник ТМ «Anserglob» Сергій Циба провів для студентів відділення будівництва гостьову лекцію на тему: «Підготовка основ. Технологія проведення облицювальних робіт».

Під час заняття мова йшла про технології проведення будівельних робіт: підготовку поверхонь під облицювання та технології його виконання. Особливу увагу приділили підготовці поверхонь, оптимальному вибору матеріалів, сумішей, підбору інструментів тощо. Детальніше поговорили про характеристики, властивості та місце застосування кожної суміші, розчину й емульсії.

Після завершення теоретичної частини в Лабораторії випробування будівельних матеріалів відбувся майстер-клас із нанесення облицювальних сумішей. Майбутні фахівці, наочно спостерігаючи за процесом замішування та нанесення відповідної рідини, отримували відповіді на запитання та закріплювали теоретичні знання.

Студенти 31ПБ, 41Б та 31Б груп, які булі залучені до заходу, отримали корисний і цікавий досвід. Ці знання стануть у нагоді під час майбутнього працевлаштування, адже молоді люди вже будуть більш пристосовані до умов виробництва, – зазначила завідувачка відділення будівництва Лілія Гриценко.

Юні будівельники уважно спостерігали за виступом пана Сергія, ділилися власним досвідом і ставили запитання, на які фахівець давав вичерпні відповіді.

Варто зазначити, що згодом у рамках співпраці з ТМ «Anserglob» планується наступна гостьова лекція, але вже за іншими темами.