Уся професійна спільнота заходить у новий аграрний сезон

15 лютого директор ГАФК СНАУ Анатолій Литвиненко та завідувач відділення агроінженерії Вячеслав Чалий відвідали міжнародну виставку «АгроВесна 2022».

У Міжнародному виставковому центрі (м. Київ) на головній агроподії представники коледжу ознайомилися з найсучаснішими зразками сільськогосподарської техніки та поспілкувалися з потенційними діловими партнерами.

Так, Анатолій Васильович і Вячеслав Іванович домовилися з DroneUA, Lechler GmbH, Soft.Farm, Агро-Темп Компанія, ХОГ СЛАТ УКРАЇНА щодо проведення гостьових лекцій фахівцями цих підприємств. Крім цього, Traktorist.ua та Zeep Ukraine виявили бажання розповісти про наш коледж широкому загалу.

Гостьова лекція – це, в першу чергу, підвищення кваліфікації викладача, - зазначив Анатолій Васильович. - Немає різниці, який напрямок, у якій сфері підготовки. Лектори, зазвичай, надзвичайно цікаві люди, які знають те чи інше питання з практичного боку. Якщо ми сьогодні будемо проводити якомога більше гостьових лекцій, до нас приїдуть, нас побачать, про нас розкажуть.

Участь у таких заходах – це можливість познайомитися з однодумцями, побачити новітню техніку, додати щось нове та цікаве в освітній процес.