Романтичні історії

До Дня закоханих Центр молодіжної політики ГАФК СНАУ для студентів коледжу організував відео-конкурс «Love story».

Бажання взяти участь у конкурсі виявило 5 пар: №1 – Ніна Павлік (31КІ) та Даниїл Бабич (11МБП); №2 – Вікторія Гангур (21М) і Євгеній Буднік (22АІ); №3 – Карина Аристова (11АГ) та Станіслав Конопкін; №4 – Тетяна П`ятниця (31АГ) й Олександр Обуховський (42АІ); №5 – Діана Жуковська (21М) й Артем Найденко (31АІ). Пари-учасниці записували романтичні відеоролики про історію свого кохання. До речі, їх можна переглянути на сторінці коледжу в мережі Інстаграм. У підсумку перемогла пара №3. Карина та Станіслав отримали сертифікат на романтичну вечерю в ресторані «Гетьманщина». Кожному конкурсанту вручили солодощі від ЦМП.

Крім цього, протягом тижня в кабінеті студактиву працювала скринька Святого Валентина. Бажаючі змогли таємно (або ні) зізнатись у коханні, написавши це у валентинці та поклавши її до скриньки. 14 лютого актив коледжу передав листівки адресатам.

Також не оминули це романтичне свято й дівчата з першого гуртожитку. У неділю 13 лютого вони випікали печиво у вигляді серця, а у святковий день усі охочі купували його для себе чи на подарунок коханій людині.