Якісні зміни в освітньому процесі

Сервісний спеціаліст KUHN-Ukraine Сергій Стояновський і викладач спецдисциплін ГАФК СНАУ Євгеній Авраменко провели заняття з дисципліни «Сільськогосподарська техніка».

На прикладі роторної косарки FC 3161 TCR, граблів GA 6930 і рулонного прес-підбирача VB 3195 вони ознайомили студентів 32АІ групи з темою: «Машини для заготівлі кормів». Зокрема, пан Сергій розповів про способи заготівлі кормів; машини, які для цього використовуються; будову агрегатів, їх принципи роботи, регулювання та підготовки.

Така співпраця з навчальними закладами – один із важливих аспектів діяльності KUHN-Ukraine, – зазначив Сергій Стояновський. – Студенти не просто знайомляться з новою сучасною конструктивно складною технікою, а й працюють із нею. Це серйозна база підготовки майбутніх фахівців-аграріїв. Так правильно й так має бути не тільки у вашому коледжі.


Сьогодні нам пощастило, що до нас приїхав фахівець KUHN-Ukraine і спільно з педагогом коледжу на високому рівні провів заняття. Така співпраця з виробництвом упроваджує якісні зміни в житті нашого навчального закладу, – зазначив завідувач відділення агроінженерії Вячеслав Чалий.