Гарний настрій і міцне здоров’я

У Глухівському агротехнічному фаховому коледжі СНАУ стартував тиждень спортивної релаксації для викладачів і співробітників вишу.

Під час урочистого відкриття директор навчального закладу Анатолій Литвиненко привітав присутніх із новорічними святами та звернувся до учасників:

Наш навчальний заклад має чимало традицій, від яких ми не можемо відмовитися за жодних обставин. І ось знову ми розпочинаємо другий семестр спартакіадою. Бажаю всім спортивної релаксації, відпочинку та насолоди від змагань. Успішної нам усім спартакіади!

Головний суддя змагань Віктор Гололобов усім побажав міцного здоров’я, командам – продемонструвати всі свої вміння, вболівальникам – отримати задоволення. Також Віктор Іванович ознайомив із регламентом змагань.

Ігри розпочалися після того, як капітани команд підняли Державний Прапор України.

У перший день визначали, хто ж найвлучніший. Серед гравців у боулінг найбільшу суму очок набрала команда відділення електроенергетики, друге місце посіла збірна відділень будівництва й економіки та інформаційних технологій, третіми стали спортсмени навчально-виробничої та адміністративно-господарської частин, четвертими – адміністрація, п’ятими – відділення агроінженерії.

Також стартували змагання з волейболу, фінал яких відбудеться в п’ятницю 14 січня.

На черзі шахи та настільний теніс.