Творіть добро – і воно обов’язково до вас повернеться

Напередодні новорічних свят виховний відділ і Центр молодіжної політики ГАФК СНАУ організували благодійну акцію «Розтопи своє серце», яка охопила три напрямки.

Кожного року в грудні виховний відділ і студенти ЦМП проводять традиційну благодійну акцію зі збору коштів, речей та іграшок для дітей, яким необхідна наша турбота.

Пряники, випечені мешканцями гуртожитків разом із вихователем Яною Щебедько, поїхали до Обласного центру дитячої онкології та гематології, в якому зараз знаходяться більше двадцяти дітей.

Зібрані спільними зусиллями розмальовки, канцелярське приладдя, набори для творчості, одяг, іграшки та солодощі передали до Центру надання соціальних послуг Глухівської міської ради. Там подароване розподілили між сім’ями, що опинились у скрутному матеріальному становищі, та відвідувачами реабілітаційного центру.

Студенти СНАУ кожного року проводять акцію зі збору коштів для Сумського обласного спеціалізованого будинку дитини. Цього разу ми також долучилися до акції та передали кошти, які зібрали студенти та співробітники коледжу. 3631 грн пішли на придбання речей, необхідних для малечі Сумського обласного спеціалізованого будинку дитини.

До акції долучилася велика кількість небайдужих. Це і навчальні групи, і викладачі, й інші співробітники коледжу. Ми власним прикладом показуємо: щоб робити добру справу, головне – мати бажання та добрі наміри, – зазначив заступник директора з виховної роботи Денис Овсянко, підкресливши, що волонтерство та благодійність є невід’ємною складовою виховного процесу.